FiLim Ara

Musallat izle Korku Filmleri izle

1 yorum 30 Mart 2009

Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi
Görüntü yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Tür : Korku
Yapım : Türkiye 2007 2007 dakika (Renkli)
Dil : Türkçe
Yapımcı Firmalar : Mia Yapım, Dada Film

Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin yaptığı film yerli yapımı korkulardan…

Herkesin gıpta ile baktığı mutlu bir ilişkileri olan Suat ve Nurcan’ın hayatı başka dünyalardan gelen bir varlığın başlarına musallat olmasıyla altüst olmuştur. Çevrelerine açıklayamadıkları doğaüstü olaylar iki gencin tüm yaşamını etkileyecek ve kahramanlarımız için huzurlu ve mutlu günler hayal olacaktır.


Devamı... “Musallat izle Korku Filmleri izle”

Aynadaki Düşman Teşkilat Dizisi Yeni TRT İzle Fragman

0 yorum
TRT 1’nin yeni dizisi, Kurtlar Vadisi ve Tek Türkiye'ye rakip olmaya hazırlanıyor. Özel bir plato kurulan dizinin içeriği ve fragmanı, büyük ilgi gören iki diziye dişli rakip geldiğinin habecisi gibi
Yapımcılığını İsmail Özer'in yaptığı "Aynadaki Düşman-Teşkilat" dizisinin ilk bölümlerinin çekimleri yapıldı ve fragmanları dönmeye başladı. Televizyon gazetesinin haberine göre; 14 Nisan'da TRT 1 ekranlarında yayınlanması planlanan dizide; Şafak Sezer, Fadik Sevin Atasoy, Mine Tugay, Mahir Günşıray, Haluk Piyes ve Elif Duru oynayacak.
Hakan Kurşun'un yönetmenliğini yapacağı "Aynadaki Düşman" dizisinin, HD formatında çekileceği ve yapımcı şirketin masraftan kaçınmadığı belirtiliyor. Dizi için 2500 metrekare kapalı alanda dizinin büyük bir plato kurulduğu belirtildi.
Aynadaki Düşman Teşkilat İzle,Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi İzle,Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi oyuncuları,Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu,Aynadaki Düşman Teşkilat konusu,Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi konusu,Aynadaki Düşman Teşkilat resimleri,Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi resimleri,Aynadaki Düşman Teşkilat 1.bölüm izle,Aynadaki Düşman Teşkilat 1.bölüm izle
Aynadaki Düşman Teşkilat dizisi 1.bölüm izle
aynadaki düşman dizisi oyuncuları kimler
dizide Şafak Sezer, Fadik Sevin Atasoy, Mine Tugay, Mahir Günşıray, Haluk Piyes ve Elif Duru oynayacak.
14 Nisan'da TRT1 ekranlarında yayınlanması planlanıyor.
Devamı... “Aynadaki Düşman Teşkilat Dizisi Yeni TRT İzle Fragman”

Friday The 13th Filmini Full Seyret Bedava Online izle

0 yorum 22 Mart 2009
Türü : Korku Gerilim

Yönetmen : Marcus Nispel

Senaryo : Damian Shannon , Mark Swift , Victor Miller , Damian Shannon (Kitap) , Mark Swift (Kitap) , Mark Wheaton (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl

Yapım : 2009, ABD , 97 dk.

Oyuncular : Jared Padalecki (Clay Miller) , Danielle Panabaker (Jenna) , Amanda Righetti (Whitney Miller) , Travis Van Winkle (Trent) , Aaron Yoo (Chewie) , Derek Mears (Jason Voorhees)

Filmin Konusu : Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü’nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.

Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü’nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.



Devamı... “Friday The 13th Filmini Full Seyret Bedava Online izle”

The Hurt Locker Filmini Bedava Full İzle Seyret

0 yorum

Tür : Aksiyon / Dram / Savaş

Yönetmen : Kathryn Bigelow

Senaryo : Mark Boal

Görüntü Yönetmeni : Barry Ackroyd , Barry Ackroyd

Müzik : Marco Beltrami , Buck Sanders

Yapım : 2008, ABD , 130 dk.

Oyuncular : Jeremy Renner (William James) , Anthony Mackie (JT Sanborn) , Brian Geraghty (Owen Eldridge) , Guy Pearce (Matt Thompson) , Ralph Fiennes (Ekip Lideri) , David Morse (Albay Reed)

Filmin Konusu : Herkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak’ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.

Takım lideri William James, hem bu yaygın bombalardan hem de psikolojik ve duygusal etkilenmelerle uğraşmaktadır. James’in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa sürekler.

Mark Boald, Irak savaşındaki askerlerin yaşadığı deneyimler ilk defa bir filmde yer aldığını, görüntülerin CNN’deki gibi gerçekçi olduğunu ve birçok savaş filminin savaş bitmeden gösterilmediğini belirtiyor. Günümüzde de devam eden savaş dolayısıyla, filmin güçlü oyuncu kadrosunun savaşı hissederek sergilediği etkileyici performans, eleştirmenler tarafından tam not aldı.

Film ilk kez 65. Venedik Film Festivalinde seyirciyle buluştu. Film SIGNIS ödülü dahil birçok ödüle layık görüldü.
CD 1

CD 2
Devamı... “The Hurt Locker Filmini Bedava Full İzle Seyret”

Watchmen Filmini Full OnlineBedava İzle Seyret Ücretsiz

0 yorum

Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 6 Mart 2009
Yönetmen : Zack Snyder
Senaryo : David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Larry Fong
Müzik : Tyler Bates
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 163 dk.

Oyuncular : Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian) , Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II) , online film, Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre) , Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan) , Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II) , Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach) , Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

Filmin Konusu : 86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.

Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.




Devamı... “Watchmen Filmini Full OnlineBedava İzle Seyret Ücretsiz”

Sivasspor Beşiktaş Macini izle Özet video İzle Seyret

0 yorum
SİVASSPOR  BEŞİKTAŞ  1 - 1 İzle Goller
Devamı... “Sivasspor Beşiktaş Macini izle Özet video İzle Seyret”

BURSASPOR 2-1 FENERBAHÇE MAC ÖZETİ İZLE GOLLER VİDEO

0 yorum
F.Bahçe, şampiyonluk yarışından yavaş yavaş kopuyor !.. Sarı-lacivertliler, Bursaspor karşısında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 5 dakikada yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe bu mağlubiyetle artık kredisini bitirdi. Kanarya bundan sonra yaşayacağı en ufak puan kaybında lige havlu atma ile karşı karşıya kalacak.Fenerbahçe maça golle başladı. 4. dakikaa Uğur Boral'ın nefis pasında savunma arkasına iyi koşu yapan Güiza attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.İkinci yarıda ise skor avantajının etkisiyle oyunu kendi yeralanağında kabüllenen Fenerbahçe Bursaspor'un 87. dakikada Tuna ve 90+2'de de İvankov'un penaltıdan atığı golere engel olamayınca sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.Bu sonucun ardından Fenerbahçe 44 puanda kaldı.


Devamı... “BURSASPOR 2-1 FENERBAHÇE MAC ÖZETİ İZLE GOLLER VİDEO”

Kurtlar Vadisi Pusu 52. Bölüm Full Seyret İzle Video Online Fragman Yeni

0 yorum 18 Mart 2009

52.BÖLÜMÜN ÖZETİ VE İLK KARELER
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor. Hastaneye kaldırılan Nazife Anne’nin durumu herkesi çok korkutur. Annesinin son isteği, Polat’ın İhtiyarlara verdiği sözü gözden geçirmesine neden olur…
İnci, İskender’in geçmişini öğrenmesi için Yıldız’a talimat verir. Ancak sonuç büyük sürprizdir…
Bulut, İskender’i ele geçirmesi için Memati’ye özel bilgiler verince, Tataroğlu Ailesi içindeki sorunlar da iyice gün yüzüne çıkar…
Hepsi ve daha fazlası 19 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 52. bölümünde olacak…
Devamı... “Kurtlar Vadisi Pusu 52. Bölüm Full Seyret İzle Video Online Fragman Yeni”

Fenerbahçe Kocaelispor Maçını İzle Fb Kocaeli Canlı İzle Fb Kocaeli Goller Geniş Özet Video Fb Kocaeli Naklen Online İzle

0 yorum 14 Mart 2009

Turkcell Süper Lig’de 24. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Kocaelispor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.Sarı-lacivertli takımda Aragones, cezalı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in yerlerine Selçuk Şahin ve Volkan Babacan forma giydi.Kocaelispor’da ise cezalı Serdar Topraktepe forma giymezken, sakat Serkan Yanık kadroda yer almadı.Ev sahibi Fenerbahçe maça çok hızlı başladı ve henüz 2. dakikada Roberto Carlos’un uzaktan attığı golle 1-0 öne geçti.Golden sonra Kocaelispor, Fenerbahçe kalesinde Taner Gülleri ve Agbetu ile pozisyonlar bulmasına rağmen bunları golle sonuçlandıramadı.Fenerbahçe’de ise hücum hattında Semih’in yalnız kaldığı görüldü.İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi.İkinci yarıda 51. dakikada Fenerbahçe’de Selçuk’un yerine Josico, 53. dakikada da Uğur Boral’ın yerine Güiza oyuna dahil oldu.Kocaelispor ise ilk yarıdaki kadrosuyla ikinci yarıya başlangıç yaptı.Deplasman takımı Kocaelispor ikinci yarının başlarında Murat Hacıoğlu ile bulduğu iki pozisyonda kaleci Volkan Babacan’ı geçmeyi başaramadı.Yine Murat Hacıoğlu’nun 61. dakikada soldan kaleye yaptığı sert orta üst direkten geri geldi.Kocaelispor aradığı golü 87. dakikada sonradan oyuna giren Julio Cesar'ın attığı golle buldu.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 berabere sona erdi.Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 44'e yükseltirken, Kocaelispor ise 20 puana yükseldi.
Devamı... “Fenerbahçe Kocaelispor Maçını İzle Fb Kocaeli Canlı İzle Fb Kocaeli Goller Geniş Özet Video Fb Kocaeli Naklen Online İzle”